В ОПУ розповіли, з якими країнами Україна незабаром підпише безпекові угоди

Читать на русском
Прессекретар Зеленського наголосив, що не має права розголошувати конкретні деталі, проте зауважив, що це станеться зовсім скоро.
Офіс президента

Україна вже зовсім скоро підпише двосторонні безпекові угоди з Японією та Сполученими Штатами Америки на одній з майбутніх міжнародних зустрічей.

Про це прессекретар президента України Сергій Никифоров повідомляє в ефірі телемарафону.

Безпекові угоди: з якими країнами Україна підписала договори та яку допомогу отримаєЯку допомогу Україна отримає у 2024 році від країн, з якими підписала угоди у сфері безпеки.

Згідно з його словами, Україна підпише угоди на одній й майбутніх зустрічей. Однак не уточнив чи це буде саміт НАТО, чи зустріч «Групи семи».

«На цих зустрічах очікуємо підписання двосторонніх безпекових угод з такими нашими потужними союзниками як США та Японія», - повідомив він.

При цьому, прессекретар Зеленського наголосив, що не має права розголошувати конкретні деталі, проте зауважив, що це станеться зовсім скоро.

Нагадаємо, нещодавно президент Зеленський підписав угоди про співпрацю у сфері безпеки та довгострокової підтримки з Норвегією, Швецією та Ісландією.

Також стало відомо, що Україна та Польща можуть підписати двосторонню угоду про гарантії безпеки ще до саміту НАТО, який відбудеться 9-11 липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: