Окупанти скинули КАБ на житловий квартал у Костянтинівці, є поранені

Читать на русском
Окупанти скинули КАБ-500 на житловий квартал Костянтинівки. Поранення отримали п'ять осіб, пошкоджено щонайменше 13 багатоквартирних будинків.
Фото: прокуратура

Російські війська пізно ввечері 10 червня завдали авіаудару по Костянтинівці. За попередніми даними, на житловий квартал міста було скинуто КАБ-500 з універсальним модулем планування та корекції.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Окупанти скинули авіабомби на Костянтинівку, є постраждала у важкому станіСьогодні російські війська обстріляли місто Костянтинівку, ймовірно, двома керованими авіаційними бомбами УМПБ Д-30 СН.

«Засіб ураження поцілив по житловому мікрорайону, де у своїх квартирах внаслідок потужної вибухової хвилі зазнали тілесних ушкоджень 5 місцевих мешканців. Чоловіка 65 років та жінок віком від 63 до 88 років доставлено до лікарні. У потерпілих діагностовано черепно-мозкову травму та множинні різані рани тіла – усім надано кваліфіковану медичну допомогу», – повідомили в прокуратурі.

Внаслідок авіаудару пошкоджено щонайменше 13 багатоквартирних будинків: у будинках вибиті вікна та шибки.

Розпочато досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, також учора окупанти скинули авіабомбу на околиці Харкова. Постраждали шестеро людей.

Крім того, російські війська скинули чотири керовані авіабомби на село Цвєткове у Запорізькій області. Внаслідок удару є постраждалі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: