Кличко прокоментував обшуки у КМДА

Читать на русском
Мер Києва запевнив, що щодо обшуків у КМДА готовий співпрацювати з правоохоронними органами.
t.me/vitaliy_klitschko

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на обшуки, які вчора відбулися у Київській міській державній адміністрації, зоврема у його заступника.

Свій коментар мер озвучив Супільному.

Заступник Кличка підтвердив, що ДБР провело у нього обшукиКостянтин Усов підтвердив, що Державне бюро розслідувань у вівторок, 4 червня, провело обшуки в його кабінеті.

Зокрема, Кличко заявив, що поки що він не має належної інформації і готовий співпрацювати у цьому відношенні з правоохоронними органами.

«Політична заангажованість дає мені підстави говорити, що з 2000 року до сьогодні — 1 200 кримінальних справ порушено проти мерії міста, а до суду дійшли лише вісім. І більша частина цих справ була політично ангажована у напрямку дискредитації і розповісти, як усе погано», – сказав мер Києва.

Нагадаємо, 4 червня стало відомо, що співробітники ДБР проводять обшуки у будівлі Київської міської державної адміністрації. ЗМІ повідомили, що з обшуками прийшли до заступника голови КМДА Костянтина Усова. Його нібито підозрюють у здирстві у автоперевізника неправомірної вигоди на системній основі.

Пізніше сам Усов підтвердив, що Державне бюро розслідувань провело обшуки у його кабінеті. У політика вилучили телефони, комп'ютер та особисті кошти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: