Удар по порту «Кавказ» в Криму: з’явилися супутникові знімки з наслідками атаки

Читать на русском
У мережі опублікувала супутникові знімки Planet Labs, на яких помітні наслідки ракетних ударів 31 травня по території порту Кавказ біля Керчі в тимчасово окупованому Криму.
Крымский ветер

У мережі опублікувала супутникові знімки Planet Labs, на яких помітні наслідки ракетних ударів 31 травня по території порту «Кавказ» біля Керчі в тимчасово окупованому Криму.

Знімки опублікували журналісти проєкту Радіо Свободи «Схеми».

Журналісти порівняли супутникові знімки 30 та 31 травня й зафіксували ушкодження частини нафтового термінала, розташована на території порту «Кавказ», що знаходиться в тимчасово окупованому Криму.

На знімках також можна помітити, що з акваторії порту прибрали великі судна.

За даними проєкту «Радіо Свобода Крим.Реалії», часткове ураження нафтобази, а також виведення з ладу залізничного порома «Авангард» може суттєво ускладнити логістику для російської армії в Криму та на південних фронтах.

Нагадаємо, вночі 31 травня ударна група угруповання сил та засобів ВМС України вразила поромну переправу та нафтовий термінал порту «Кавказ» у Краснодарському краї росії.

Також ЗСУ успішно вразили ракетами ATACMS Керченську поромну переправу. Вона використовувалася ворогом для забезпечення свого угруповання військ у тимчасово окупованому Криму. Крім цього, було пошкоджено катери окупантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: