Окупанти вдарили по будинках у Лимані, поранення отримали 8 людей

Читать на русском
Російська окупаційна армія здійснила обстріл міста Лиман. В епіцентрі ураження опинився мікрорайон із житловою забудовою.
facebook.com/don.gp.gov.ua

Під час сьогоднішньої атаки російських окупаційних військ на Лиман Донецької області поранення отримали вісім цивільних мешканців.

Про це Донецька обласна прокуратура повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що близько 14 години у середу, 29 травня, російська окупаційна армія здійснила обстріл міста Лиман. В епіцентрі ураження опинився мікрорайон із житловою забудовою.

Внаслідок атаки військ рф на прифронтове місто восьмеро громадян, які перебували в зоні влучання засобу ураження, дістали поранення та контузії.

П’ятьом жінкам та трьом чоловікам віком від 18 до 69 років надали кваліфіковану медичну допомогу.

Від удару росіян пошкоджено 3 двоповерхові будинки. Огляд місця події триває. Тип застосованої ворогом зброї встановлюється.

Нагадаємо, у середу зранку, 29 травня, російські окупаційні війська обстріляли з важкої артилерії місто Нікополь Дніпропетровської області, у результаті чого загинули двоє чоловіків, а ще двоє цивільних отримали поранення.

Також російські війська вранці в середу, 29 травня, завдали удару по Краснопіллі в Сумській області. Є поранені та загиблі мирні жителі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: