Російська армія завдала по Сумській області понад 80 ударів за добу

Читать на русском
Росіяни здійснили 23 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, внаслідок чого зафіксовано 81 вибух.
Ілюстративне фотоСуспільне

Російські окупаційні війська за минулу добу, 28 травня, обстріляли Сумську область 23 рази з артилерії, БПЛА та мінометів. Внаслідок цього зафіксовано 81 вибух.

Про це повідомляє пресслужба Сумської ОВА у Facebook.

«Протягом дня росіяни здійснили 23 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 81 вибух. Обстрілів зазнали Краснопільська, Білопільська, Хотінська, Середино-Будська, Березівська, Есманьська, Новослобідська, Путивльська, Глухівська, Великописарівська громади», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у Краснопільській громаді зафіксовані артилерійські обстріли (6 вибухів). А у Білопільській громаді росіяни били з БпЛА (1 вибух) та з артилерії (6 вибухів).

Хотінська громада зазнала артилерійського та мінометного обстрілів, а по Середино-Будській громаді ворог бив з артилерії (5 вибухів), мінометів (15 вибухів) та завдав удари із БпЛА (3 вибухи).

Артилерійських обстрілів зазнали також Березівська та Есманьська громади. А по Путилівській та Новослобідській громадах ворог бив із мінометів.

На території Глухівської громади зафіксовано скидання з БпЛА вибухового пристрою (1 вибух).

По Великописарівській громаді завдано удар з БпЛА (8 вибухів), здійснено мінометний обстріл (10 вибухів) та зафіксовано скидання з БпЛА вибухового пристрою (ВОГ) - 1 вибух.

Нагадаємо, росіяни обстріляли село Гаврилівка Бериславського району на Херсонщині, внаслідок чого загинув місцевий житель.

Також у вівторок ввечері, 28 травня, російські окупаційні війська атакували авіабомбами місто Торецьк на Донеччині. Наразі відомо про двох загиблих та трьох поранених.

Окрім цього, харківській прокуратурі повідомили, що кількість загиблих після удару по Епіцентру на сьогодні зросла до 18.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: