На Харківщині внаслідок ворожих атак за добу є жертва та понад 10 поранених

Читать на русском
В обласному центрі внаслідок удару КАБом по Шевченківському району постраждало 6 осіб, у тому числі двоє дітей 13 та 16 років. У Вовчанську загинула 60-річна жінка.
armyinform.com.ua

У Харківській області протягом доби суботи, 18 травня, внаслідок обстрілів загинула одна людина, а ще 11 дістали поранення.

Про це начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляє у Telegram.

Згідно зі словами керівника області, під обстрілами був Харків та його околиці, а також 7 населених пунктів області.

Зазначається, що в обласному центрі внаслідок удару КАБом по Шевченківському району постраждало 6 осіб, у тому числі двоє дітей 13 та 16 років. Також було влучання по відкритій території на околицях Харкова, постраждалих немає.

У Вовчанську внаслідок обстрілів пошкоджено приватний будинок, загинула 60-річна жінка та дістали поранення дві жінки та два чоловіки.

Крім того, у с. Українське Чугуївського району внаслідок обстрілу був поранений 60-річний чоловік.

У с. Руські Тишки Харківського району загарбники обстріляли КАБами відкриту територію, постраждалих немає.

У Куп'янському району внаслідок обстрілу БпЛА горів будинок у с. Приколотному, а в с. Курилівка пошкоджено приватний будинок, газопровід та лінії електропередачі.

При цьому, пошкоджено приватний будинок Липцях Харківського району внаслідок обстрілів.

Нагадаємо, російські окупаційні війська минулої доби здійснили удари по 12 населених пунктах Херсонської області. Зокрема, були атаковані будинки та припортова інфраструктура. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені.

Також у Харкові кількість загиблих унаслідок удару авіабомбами у п'ятницю, 17 травня, зросла до чотирьох. В лікарні помер 33-річний поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: