У російському Бєлгороді заявили про 11 постраждалих від нічної атаки дронами

Читать на русском
Кількість постраждалих осіб після атаки на російський Бєлгород сьогодні вночі збільшилася.
t.me/vvgladkov

У росії заявили, що кількість постраждалих після атаки на Бєлгород у ніч на 9 травня зросла до 11.

Про це заявив місцевий губернатор В'ячеслав Гладков у Telegram-каналі.

В Бєлгороді прогримів вибух, ймовірно, впала бомба, яку окупанти хотіли скинути на ХарківВ Бєлгороді вдень 4 травня прогримів вибух у той час, коли окупанти завдали ударів корегованими авіаційними бомбами по Харкову.

«Постраждали 11 людей. П'ятьом з них надано необхідну медичну допомогу, і їх відпустили додому на амбулаторне лікування», – написав він.

За його словами, жінка з осколковим пораненням гомілки, жінка з осколковими пораненнями стопи, кисті та привушної порожнини, чоловік із закритою черепно-міною травмою та поверхневим пораненням лоба, чоловік із осколковими пораненнями поперекової області та стегна, а також дві жінки з контузіями та баротравмами перебувають у міській лікарні №2.

Також Гладков повідомив, що у самому Бєлгороді руйнування виявили у 84 квартирах 26 багатоквартирних будинків. Зокрема, в одному приватному житловому домоволодінні та на трьох суб'єктах господарювання також пошкоджено 53 автомобілі та лінія газопостачання.

Нагадаємо, російський Бєлгород вночі 9 травня зазнав обстрілу. Місцева влада спочатку повідомила, що постраждали вісім людей.

Також цієї ночі дрони атакували нафтобази у Краснодарському краї рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: