Окупанти вночі скинули УАБ на Золочів, є постраждала

Читать на русском
У ніч проти понеділка окупанти вдарили з авіації по Золочеву. Уламкові поранення та контузії отримала 59-річна жінка.
фото ХОДА

Російські війська в ніч проти понеділка атакували Золочів у Харківській області. Ворог скинув авіабомбу.

Про це повідомив голова ХОДА Олег Синєгубов у Telegram.

У Харкові знову зросла кількість поранених внаслідок авіаудару на ВеликденьУ Харкові внаслідок удару КАБами на Великдень поранено 16 людей. Пошкоджено 14 будинків, медустанову, гуртожиток, офісну будівлю.

За його словами, у ніч проти понеділка окупанти скинули КАБ на Золочів. Було пошкоджено будівлю Дитячо-юнацької спортивної школи, селищну раду, дитячу юнацьку школу, будинок культури, управління соціального захисту, суд та близько 10 приватних будинків. Прямим попаданням знищено котельню ДЮСШ та два приватні будинки. Уламкові поранення та контузії отримала 59-річна жінка.

Крім того, напередодні внаслідок авіаударів у Моначинівці пошкоджено щонайменше 15 житлових будинків, загинула 88-річна жінка, постраждали двоє чоловіків (34 та 66 років), а в Ковшарівці внаслідок обстрілу з РСЗВ поранено 79-річного чоловіка, додав голова ХОДА.

Нагадаємо, на Великдень 5 травня росіяни також вдарили КАБами по Харкову.

У Шевченківському та Київському районах міста пошкоджено 14 багатоквартирних будинків, 3 автомобілі, медустанову, гуртожиток, офісну будівлю, 8 приватних будинків, гаражі, кафе, зруйновано 3 приватні будинки — постраждали 16 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: