На Дніпропетровщині через обстріл «шахедами» пошкоджено ліцей, будинки та об'єкт інфраструктури

Читать на русском
Через атаку у Павлоградському районі постраждала жінка та чоловік. Сталася пожежа, пошкоджено три приватні будинки та об'єкт інфраструктури.
t.me/mykola_lukashuk

Росіяни вночі атакували дронами Дніпропетровську область. По цілях відпрацювала ППО, але внаслідок падіння уламків пошкоджено будинки, ліцей та об'єкт критичної інфраструктури. Також є постраждалі.

Про це повідомив у Telegram голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За його словами, над Дніпропетровщиною цієї ночі сили ППО збили 5 дронів. Вони були знищені у Павлоградському районі. Під час атаки окупантів почалася пожежа. Двоє людей постраждали.

«Через атаку у місті постраждала жінка та чоловік. Сталася пожежа, пошкоджено 3 приватні будинки та об'єкт інфраструктури», – повідомив Лукашук.

Також росіяни атакували Нікопольську громаду, там влучили в об'єкт критичної інфраструктури та пошкодили лінію електропередач.

Разом з тим пошкоджено ліцей, комунальне підприємство, житлові будинки, багатоповерхівки, відділення банку, лінія електропередач. Є влучання в об'єкт критичної інфраструктури. Обійшлося без поранених.

Вранці російські війська атакували Мирівську громаду та пошкодили агроферму.

Нагадаємо, сьогодні вночі під атакою дронів також опинився Харків. У місті спалахнули сильні пожежі, постраждали 4 особи.

У Повітряних силах повідомили, що ППО збила за ніч усі 13 дронів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: