Видобуток газу знаходиться на дворічному максимумі – Чернишов

Читать на русском
Такого результату Нафтогазу вдалося досягти за рахунок запуску нових продуктивних свердловин, а також ефективної роботи зі старим фондом.
Фото: Picture Alliance

Підприємства групи «Нафтогаз» у першому кварталі цього року збільшили видобуток газу на 12% та досягли найвищих показників за відповідний період за останні два роки.

Про це заявив голова компанії Олексій Чернишов, повідомляє пресслужба компанії в понеділок, 29 квітня.

Які фінансові результати показують великі енергокомпанії та скільки заробляють їхні керівникиСкільки заробили керівники Нафтогазу, Енергоатому та Укрнафти у 2022-2023 роках та які фінансові результати показували підприємства у цей період.

Повідомляється, що такого результату вдалося досягти за рахунок запуску нових продуктивних свердловин, а також ефективної роботи зі старим фондом.

«Наша мета – зберегти цю тенденцію та вийти на зростання видобутку також за результатами року», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що традиційно найвищі показники видобутку спостерігаються на сході України, але на заході та в центральних областях план також перевиконано.

«Кожне газопромислове управління Укргазвидобування, попри обстріли, а подекуди й відсутність електропостачання, виконує планові показники з видобутку газу на цей рік», – заявив керівник Укргазвидобування Олег Толмачов.

Нагадаємо, минулої зими Україна пройшла на газі власного видобутку. У квітні «Нафтогаз» зафіксував ціну на газ для населення ще на рік.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: