На Донеччині за добу через ворожі обстріли поранено сім жителів

Читать на русском
У Донецькій області внаслідок ворожих атак поранено людей у Костянтинівці, Нью-Йорку та Красногорівці.
фото Донецька ОГА

На Донеччині за минулу добу внаслідок російських обстрілів семеро місцевих жителів отримали поранення. Найбільше у Краматорському районі.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у середу вранці у Telegram.

Зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу ХарковаВнаслідок ракетної атаки на Харків уночі постраждали шестеро людей. У житловому комплексі Шевченківського району пошкоджено три багатоповерхівки, кафе, магазини та десятки автомобілів.

«За 23 квітня росіяни поранили 7 жителів Донеччини: 5 у Костянтинівці, 1 у Нью-Йорку і Красногорівці», – сказано в повідомленні.

Так, У Красногорівці поранено людину. У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гострому, обстріляні Курахове та Острівське. У Гродівській громаді під вогнем Новоолександрівка. У Новогродівській громаді пошкоджено будинок у Галицинівці. У Покровську пошкоджено адмінбудівлю.

У Лиманській громаді пошкоджено 5 приватних будинків у Ямполі, адмінбудівлю у Зарічному. У Костянтинівці поранено 5 людей, пошкоджено 4 будинки, 2 автомобілі та інфраструктурний об'єкт.

У Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка і 2 нежитлові приміщення.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни знову атакували Одесу, а також завдали удару ракетами С-300 по Харкову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: