Трагедія у київському фунікулері: підозрюваному у вбивстві обрали запобіжний захід

Читать на русском
Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід військовослужбовцю УДО, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера.
Фото: Суспільне

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід військовослужбовцю Управління державної охорони, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера.

Про це повідомляє Суспільне.

Суд визначив, що чоловік перебуватиме під вартою до 5 червня без права внесення застави.

Під час засідання свідки розповіли, що конфлікт військовослужбовця із 16-річним підлітком стався, бо чоловікові щось не сподобалося у діях неповнолітніх.

«Він почав, як правильно сказати, «нешанобливо» з ними спілкуватися. Хлопці спробували уникнути конфлікту. Підозрюваний пішов, але потім чомусь він щось згадав, повернувся. Найближчий до нього був покійний Максим. Він до нього почав звертатися, штовхати його, в результаті чого останній впав і отримав тілесні ушкодження, що призвели до смерті», – заявив представник потерпілої сторони Олександр Панченко.

Нагадаємо, трагедія сталася увечері 7 квітня. За даними правоохоронців, після виходу із вагона на верхній станції військовослужбовець штовхнув неповнолітнього. Той розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події.

Сьогодні стало відомо, що підозрюваний у вбивстві підлітка був у момент трагедії у нетверезому стані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: