У Харкові зросла кількість постраждалих від денних атак

Читать на русском
У Харкові внаслідок ворожого обстрілу модернізованими боєприпасами УМПБ постраждали п'ять мирних жителів.
фото Харківська обласна прокуратура

У Харкові кількість постраждалих внаслідок сьогоднішньої атаки росіян зросла до п'яти осіб. Також пошкоджено 13 багатоповерхових будинків, приватні будинки, кафе, гуртожиток та гаражі.

Про це розповіли у пресслужбі обласної прокуратури.

З'явилися фото наслідків авіаударів рф по центру ХарковаХарківські журналісти показали наслідки ударів ворожими КАБами по Харкову у неділю, 7 квітня.

У відомстві нагадали, що 7 квітня близько 11:45 російські війська обстріляли житловий квартал Шевченківського району Харкова.

«Постраждали п'ять мирних мешканців. У 45-річного чоловіка осколкові поранення. Чотири жінки віком від 37 до 72 років мають гостру реакцію на стрес», – сказано в повідомленні.

Також пошкоджено щонайменше 13 багатоповерхівок та приватних будинків, навчальні заклади, кафе, гуртожиток, готель, автомобілі, гаражі.

За попередніми даними, по місту ворог випустив з літака два УМПБ (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас).

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, сьогодні росіяни знову обстріляли Харків, під удар потрапив центр міста та промисловий район. Раніше було відомо про 4 постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: