На польському кордоні пожвавився рух перед католицьким Великоднем: де найменші черги

Читать на русском
Перед наближенням великодніх свят у країнах ЄС прикордонники фіксують збільшення потоку людей та транспорту на кордоні з Польщею.
фото ДПСУ

За останні дні на польсько-українському кордоні пасажиропотік зріс на 8000 осіб. Це пов'язано з наближенням великодніх свят. Черги на деяких КПП можуть збільшитись.

Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

Шмигаль про польську блокаду: впевнений, що скоро будуть хороші результатиПрем'єр-міністр Денис Шмигаль висловив сподівання, що українсько-польський кордон незабаром буде розблокований.

Прикордонники нагадали, що для перетину кордону легковиками та автобусами мандрівники найчастіше обирають пункти пропуску «Краківець» та «Шегині». Це призводить до того, що у зазначених пунктах пропуску спостерігається накопичення транспорту.

Водночас, прикордонники фіксують черги та на в'їзд до України.

Найменша динаміка руху спостерігається у пунктах пропуску:

  • Смільниця;
  • Грушева;
  • Рава-Руська;
  • Угринів.

«З метою зменшення часу очікування у чергах рекомендуємо громадянам обирати ці пункти пропуску для перетину кордону», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, цього року католики святкують Великдень 31 березня, православні – 5 травня.

Нагадаємо, польські фермери продовжують блокувати рух вантажівок на кордоні з Україною. На ньому з ПП поляки також блокують рух автобусів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: