В Одесі ввели екстрені відключення світла після нічної атаки

Читать на русском
В Одесі та Одеському районі після нічної атаки введено екстрені відключення світла. Також у місті не працюватиме електротранспорт та обмежено споживання промисловості.
gwaramedia.com

В Одесі та Одеському районі використовуються екстрені відключення світла після нічної атаки росії – було пошкоджено один із високовольтних енергооб'єктів НЕК «Укренерго».

Про це повідомляє ДТЕК.

ДТЕК втратив половину генерації електроенергії внаслідок російських обстрілівРосіяни 60 дронами та 90 ракетами обстрілювали енергетичну інфраструктуру кількох регіонів одночасно.

«Вночі окупанти пошкодили один із високовольтних енергооб'єктів НЕК «Укренерго». Через це без світла залишилися жителі Пересипського району Одеси. Енергетикам вже вдалося відновити електропостачання для об’єктів критичної інфраструктури. Однак ситуація залишається складною. В Одесі та Одеському районі застосовуються екстрені відключення», – повідомили у компанії.

Крім того, щоб зменшити навантаження на мережу, сьогодні у місті не працюватиме електротранспорт, також обмежено споживання промисловості.

Нагадаємо, вночі 25 березня російські війська завдали ударів по об'єктах енергетики у Миколаївській та Одеській областях.

24 березня в Одесі було запроваджено графіки аварійних відключень електроенергії після масованих російських обстрілів.

Загалом після масованих комбінованих ударів та обстрілів українська енергосистема зазнала збитків щонайменше у 100 мільйонів євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: