Найактивніше рф атакує на Новопавлівському напрямку: на фронті відбулося 64 боєзіткнення

Читать на русском
У суботу, 23 березня, на фронті зафіксували 64 боєзіткнень. Найбільше ворог атакував на Новопавлівському напрямку – 27 разів.
Генштаб ЗСУ

У суботу, 23 березня, на фронті зафіксували 64 боєзіткнень. Найбільше ворог атакував на Новопавлівському напрямку – 27 разів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Загалом ворог завдав 6 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 72 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог завдав авіаційний, артилерійських та мінометних ударів по території Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив, втім атакував понад 10 населених пунктів Харківської області.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 6 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Ямполівка, Роздолівка, Веселе Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону українських військ.

На Бахмутському напрямку українськими воїнами відбито 11 атак ворога в районах населених пунктів Кліщіївка, Богданівка, Іванівське Донецької області.

На Авдіївському напрямку захисниками було відбито 9 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське Донецької області. Противник також атакував близько 20 населених пунктів Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Костянтинівка та Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 27 разів намагався прорвати оборону українських військ.

На Оріхівському напрямку ворог 3 рази, за підтримки авіації, атакував позиції українських захисників в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Тоді як на Херсонському напрямку російські війська здійснили одну безуспішну атаку позицій українських військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

До слова, Третя штурмова бригада показала, як їхні бійці вистежили з неба окупантів та вполювали FPV-дронами в районі Авдіївки.

Також повідомляли, що українські захисники протягом доби, 22 березня, на Оріхівському та Херсонському напрямках завдали російським військам суттєвих втрат в особовому складі та техніці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: