Новим спікером Повітряних сил ЗСУ став Ілля Євлаш

Читать на русском
Замість Юрія Ігната речником Повітряних сил ЗСУ буде Ілля Євлаш, який був речником східного угруповання військ.
t.me/kpszsu

Новим керівником служби зв'язків із громадськістю Повітряних Сил ЗСУ призначено майора Іллю Євлаша.

Про це повідомили Повітряні Сили ЗС України в Telegram.

Нове військове керівництво України: які кадрові перестановки провів ЗеленськийЗміни у військовому керівництві України після відставки головнокомандувача Валерія Залужного – на інфографіці.

«Згідно з наказом Головнокомандувача Збройних Сил України № 480 від 15 березня 2024 року начальником служби звʼязків з громадськістю Командування Повітряних Сил Збройних Сил України призначено майора Євлаша Іллю Олеговича», - сказано в повідомленні.

Раніше він проходив службу в Командуванні Сухопутних військ на посаді старшого офіцера служби звʼязків з громадськістю. Очолював службу звʼязків з громадськістю угруповання сил і засобів оборони міста Київ та пресслужбу оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця».

Євлаш також обіймав посаду спікера східного угруповання військ ЗСУ.

Нагадаємо, днями Юрія Ігната звільнили з посади спікера Повітряних сил ЗСУ. Він працюватиме в іншому напрямку, але у складі Повітряних сил.

А колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний може отримати посаду надзвичайного та повноважного посла України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: