Прикордонники зафіксували зниження активності ворожих ДРГ

Читать на русском
Прикордонники певний час спостерігали зниження активності російських диверсійно-розвідувальних груп, однак загроза не зникає.
armyinform.com.ua

Прикордонники певний час спостерігали зниження активності російських диверсійно-розвідувальних груп, однак загроза не зникає.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в етері телемарафону.

Відомо, що зниження активності диверсантів спостерігали на Сумському та Харківському напрямках. Проте Демченко наголосив, що наразі загроза нікуди не зникає.

«Певний час ми бачили зниження активності ворожих ДРГ й по Сумському, й Харківському напрямках. Але, як бачимо, загроза нікуди не зникає. Ворог продовжує використовувати свої ДРГ, які планують або хочуть зайти на наші території», – розповів речник.

Нагадаємо, українські прикордонники вночі 6 березня зупинили російську диверсійно-розвідувальну групу, яка намагалася проникнути з рф до Сумської області. Диверсантам довелося відступити.

Також раніше писали, аби не допустити жертв серед цивільних, у Сумській області заборонили рух транспорту ділянками доріг в п’ятикілометровій смузі від кордону з росією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: