Окупанти вночі вдарили по території навчального полігону ДСНС на Харківщині

Читать на русском
Навчальний полігон рятувальників на Харківщині був атакований безпілотниками. Внаслідок цього зруйновано адміністративну будівлю полігону одного з навчальних закладів.
Фото: ДСНС

Російські війська вночі 7 березня завдали ударів безпілотниками по території навчального полігону ДСНС.

Про це повідомляє пресслужба рятувальників.

«В результаті обстрілу частково зруйнована одноповерхова адміністративна будівля навчального полігону одного з навчальних закладів системи ДСНС. Також горіли конструктивні елементи перекриття та даху даної споруди. Площа пожежі склала близько 150 кв. м. До ліквідації наслідків ворожого удару залучалось 2 відділення служби порятунку на автоцистернах», – повідомили у ДСНС.

Пожежу вже ліквідовано, пожежники запобігли її поширенню на інші будівлі та хвойний ліс. Внаслідок атаки ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 4 березня окупанти атакували Краматорський район Донецької області. Під час гасіння пожежі було завдано повторного удару, внаслідок якого кілька рятувальників загинули та отримали поранення.

У жовтні російські війська завдали ракетного удару по будівлі пожежної частини в Ізюмі Харківської області. Було пошкоджено саму будівлю та 13 одиниць пожежної техніки, кілька рятувальників було поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: