Голова МЗС звернувся до партнерів після нічної атаки росії

Читать на русском
Після російської атаки в ніч на суботу, 2 березня, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав партнерів швидше інвестувати у виробництво зброї.
armyinform.com.ua

Після російської атаки в ніч на суботу, 2 березня, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав партнерів швидше інвестувати у виробництво зброї.

Про це він написав у соцмережі Х.

У своєму дописі міністр наголосив, що на кожну недоставлену Україні систему ППО, російські війська відповідають сотнями ракет і безпілотників.

«Росія діє кожного разу, коли Захід не діє. За кожне слово, яке пояснює, чому щось не можна зробити для України, Росія забирає справжнє людське життя. На кожну недоставлену ППО, Росія відповідає сотнями ракет і безпілотників, які атакують міста в Україні», – йдеться у дописі.

Також Кулеба заявив, що за кожен патрон, вивезений з Європи замість того, щоб відправити їх в Україну, росія захоплює ще один квадратний метр європейської землі.

«Інвестуйте у виробництво, купуйте та забороняйте експорт за межі Європи зараз. Мета полягає не в тому, щоб діяти «скільки потрібно», а «якомога швидше і скільки потрібно», – додав він.

Нагадаємо, що під час нічної атаки росіян Сили ППО знищили 14 «шахедів» у межах Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Дніпропетровської областей.

Президент Володимир Зеленський відреагував на нову нічну атаку російської армії по Україні. Він наголосив на необхідності посилення повітряного щита.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: