Росіяни вдарили з авіації по Кураховому, на підприємстві постраждало майже 10 осіб

Читать на русском
Від авіаудару по території підприємства отримали поранення дев’ятеро співробітників: двоє з них - жінки та семеро чоловіків віком від 31 до 54 років.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У четвер, 22 лютого, російська окупаційна армія завдала авіаудару по Кураховому Донецької області, скинувши на місто КАБ-250. Є влучання у підприємство, щонайменше дев'ять людей поранені.

Про це Донецька обласна прокуратура повідомляє у Telegram.

«22 лютого, о 10:10, ворог обстріляв м. Курахове з використанням КАБ-250», - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними прокуратури, від авіаудару по території підприємства отримали поранення дев’ятеро співробітників: двоє з них - жінки та семеро чоловіків віком від 31 до 54 років.

«Усіх потерпілих доставили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги. У поранених діагностовано закриті черепно-мозкові травми, забої та струс головного мозку», - повідомили у відомстві.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що російські окупаційні війська сьогодні вранці, 22 лютого, обстріляли село Львове Бериславського району на Херсонщині. Внаслідок атаки загарбників по приватному сектору загинув місцевий мешканець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: