Рф атакувала Україну 6 ракетами та 19 дронами – результати роботи ППО

Читать на русском
Сили ППО збили 13 ударних дронів у чотирьох областях, а також керовану авіаційну ракету Х-59 у Полтавській області.
Фото: ОК «Північ»

Росія вночі 21 лютого атакувала Україну 19 ударними безпілотниками типу Shahed, а також 6 ракетами – зенітною керованою ракетою С-300, керованою авіаційною ракетою Х-59 та 4 крилатими ракетами Х-22.

Про результати роботи ППО розповіли у Повітряних силах.

На Харківщині ворожий дрон влучив в автівку з цивільними, є загибліРосійська окупаційна армія у вівторок, 20 лютого, атакувала село Петропавлівка Куп'янського району. Внаслідок удару є загиблі.

До відбиття атаки було залучено зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

В результаті сили ППО збили 13 дронів та ракету Х-59.

«В результаті бойової роботи знищено керовану авіаційну ракету Х-59 на Полтавщині та 13 із 19-ти «шахедів» у межах Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей. Частина із шести не уражених ворожих БпЛА – не досягла своїх цілей», – повідомили у ЗСУ.

Нагадаємо, ввечері окупанти завдали ракетного удару по Краматорську на Донеччині. В результаті постраждали люди та пошкоджені багатоповерхівки. До ночі кількість поранених зросла до шести осіб.

Минулої ночі сили ППО вночі збили всі запущені росією «шахеди». На Полтавщині дрони вдарили по промисловому об'єкту, там виникла пожежа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: