У росії спалахнула пожежа в будівлі, де могли випускати безпілотники

Читать на русском
В Іжевську російської федерації сьогодні вночі, 17 лютого, сталася пожежа на промисловому об'єкті, де могли виробляти безпілотники.
Фото росЗМІ

В Іжевську російської федерації сьогодні вночі, 17 лютого, сталася пожежа на промисловому об'єкті, де могли виробляти безпілотники.

Про це пише у Telegram Astra.

«Велика пожежа сталася в Іжевську вночі. За інформацією регіонального МНС, горіла виробнича будівля (вул. Орджонікідзе 2). Площа пожежі склала 3500 кв. метрів. Діяльність підприємства, на якій сталася пожежа, пов'язана з виробництвом професійних миючих та дезінфекційних засобів», – йдеться у повідомленні.

Причини пожежі невідомі.

В ASTRA пишуть, що за цією адресою знаходиться хімічне підприємство, а також торговий центр «Новий дім», який, згідно з публікаціями ЗМІ, ще минулого року віддали під виробництво безпілотників.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 17 лютого, російську федерацію нібито атакували українські безпілотники. Окупанти стверджують про роботу ППО.

Також в російському Бєлгороді вранці 15 лютого було оголошено ракетну небезпеку і пролунали вибухи. В цій атаці, де за даними російських пабліків загинули 5 людей та постраждали ще 18, окупанти звинуватили Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: