Під час нічної атаки дронами в Одесі постраждали патрульні

Читать на русском
В Одесі двоє патрульних поліцейських прямували на місце влучання дрону для допомоги громадянам і самі постраждали від вибуху.
фото Патрульна поліція

В Одесі сьогодні вночі під час атаки росіян ударними дронами постраждали двоє поліцейських.

Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня України 8 лютого.

Росіяни вночі атакували Україну дронами: скільки цілей знищила ППОВночі 8 лютого росіяни атакували Україну 17 безпілотниками. Сили ППО знищили 11 ворожих дронів.

«За уточненими даними, під час нічної атаки постраждали двоє патрульних поліцейських, які прямували на місце влучення для надання допомоги громадянам. Під час повторного вибуху вони зазнали мінно-вибухових травм», – йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, постраждалих госпіталізовано, їхній стан стабільний.

Нагадаємо, у ніч на четвер, 8 лютого, росіяни атакували Одесу ударними безпілотниками. Внаслідок атаки є пошкодження цивільної інфраструктури. Ударом дрона пошкоджена недобудована багатоповерхівка, вибито скління. Також зафіксовано пошкодження будівлі навчального закладу. В ОВА спочатку повідомляли, що постраждалих немає.

Також сьогодні вночі рф атакувала дронами Миколаїв. Внаслідок ударів «шахедів» пошкоджено понад 20 приватних та багатоповерхових житлових будинків, приватне та комунальне підприємство. Обійшлося без постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: