Окупанти скинули авіабомби по цивільній лікарні на Харківщині, є поранені

Читать на русском
Внаслідок авіаудару, чотири людини постраждали і 38 - евакуйовано під час ворожого обстрілу у цивільній лікарні.
t.me/dsns_telegram

Війська країни-агресора скинули дві авіабомби на цивільну лікарню у селі Великий Бурлук на Харківщині. Постраждало 4 людей.

Про це керівник ОВА Олег Синєгубов та пресслужба ДСНС повідомляють у Телеграмі.

Як зазначається, армія рф о 21:50 вдарила керованими авіабомбами по цивільній лікарні у селі Великий Бурлук у Куп'янському районі.

«Проведено евакуацію 38 людей, з них п’ять – працівники закладу, чотирьом на місці надали першу медичну допомогу. Пошкоджено фасад будівлі, вікна та дах», - повідомив керівник області.

Синєгубов додав, що ліквідація наслідків удару продовжується.

ДСНС повідомляє, що під час ворожого обстрілу по цивільній лікарні постраждало 4 людей, їм на місці надали першу медичну допомогу.

«Одна поряд, інша - пряме влучення. З лікарні за допомогою поліції та ДСНС евакуювали 38 осіб, у тому числі 33 хворих, з яких двоє - лежачих, п'ять осіб персоналу. Є постраждалі, дані будуть пізніше», - повідомляє начальник Харківської поліції Володимир Тимошко.

Нагадаємо, нещодавно окупанти з тимчасово окупованого лівого берега атакували центр Херсона. Під удар потрапили будинки та лікарня. Поранено трьох медиків і жінку на вулиці.

Також окупанти ввечері 31 січня вдарили по об'єкту цивільної інфраструктури в Основ'янському районі Харкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: