Війська рф вкрили вогнем три населені пункти на Донеччині, є загибла та поранені

Читать на русском
Російські окупаційні війська вранці 30 січня атакували три населені пункти Донецької області – Авдіївку, Часів Яр та Нью-Йорк.
Фото: t.me/Donetsk_obl_prokuratura

Російські окупаційні війська вранці 30 січня атакували три населені пункти Донецької області – Авдіївку, Часів Яр та Нью-Йорк.

Про наслідки ударів розповіла пресслужба обласної прокуратури у Telegram.

Приблизно о 9-й ранку рашисти використали FPV-дрон проти мирного населення в місті Часів Яр. Внаслідок влучання засобів ураження на одній із вулиць приватного сектору поранено 45-річного чоловіка та жінка 69 років.

Через годину противник обстріляв з артилерії Авдіївку. Там росіяни вбили 47-річну жінку, яка на момент атаки перебувала у своєму будинку. Крім того, окупанти вдарили по селу Нью-Йорк. Внаслідок атаки 37-річний місцевий житель, який перебував на власному подвір’ї, отримав тілесні ушкодження.

«При процесуальному керівництві Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України)», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні російська армія знову завдала ракетного удару по Мирнограду з комплексу С-300. Одна людина загинула.

Також повідомлялося, що рашисти вночі атакували Зміїв на Харківщині шістьма ударними дронами Shahed. Є пошкодження цивільного підприємства, житлових будинків та двоє поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: