Росіяни атакували Сумщину: за добу зафіксовано майже 60 влучань

Читать на русском
Протягом дня російська армія здійснила 12 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 56 вибухів.
Ілюстративне фотоGetty Images

За минулу добу, 24 січня, вісім громад Сумської області зазнали обстрілів російської окупаційної армії. Загалом на Сумщині зафіксовано 56 вибухів при 12 обстрілах.

Про це Сумська обласна військова адміністрація повідомила у Фейсбуці.

Як зазначається, обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Великописарівська, Есманьська, Зноб-Новгородська, Дружбівська, Свеська громади.

Всього протягом дня росіяни здійснили 12 обстрілів Сумської області, під час яких пролунало 56 вибухів.

По Великописарівській громаді російська армія била з гранатометів АГС , нараховано 14 вибухів та артилерії - 2 вибухи. Також здійснено обстріл за допомогою двох дронів-камікадзе.

Воднчоас, по Білопільській громаді зафіксовано мінометні обстріли зафіксовано 15 вибухів та артобстріл - 4 вибухи.

На Хотінську, Зноб-Новгородську, Есманьську, Дружбівську та Свеську громади російські військовослужбовці випустили міни. Як зазначається, внаслідок цього було 12 вибухів.

Прикордонна Юнаківська громада була під російським артилерійським обстрілом, нараховано 8 вибухів.

Нагадаємо, окупаційні війська у середу ввечері, 24 січня, завдали удару по селищу Рогань під Харковом. Внаслідок атаки постраждали четверо людей, серед них - неповнолітній хлопець.

Також російська окупаційна армія ввечері атакувала Одесу ударними дронами. Внаслідок цього є приліт по багатоповерховому будинку, а також відомо про щонайменше двох постраждалих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: