В ОК Південь закликали цивільних покинути прифронтові території на час свят

Читать на русском
Армія рф може посилити обстріли прифронтових територій найближчими днями. У зв'язку з цим місцевим жителям радять на деякий час виїхати в безпечніші локації.
Фото: detector.media

Окупаційна армія рф може посилити обстріл прифронтових територій в найближчі дні. У зв'язку з цим місцевим жителям радять на деякий час виїхати в безпечніші локації.

Заяву щодо цього зробила керівниця пресцентру Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

«Я хочу звернутися до всіх мешканців прифронтових територій: краще серйозно поставитися до того, що ворог може збільшити свою бойову активність, посилити обстріли. Якщо є така можливість, потрібно все ж таки виїхати, щоб не зіпсувати собі свята та зберегти своє життя», – сказала представник ОК Південь.

Гуменюк додала, що якщо цивільні не можуть з якихось причин залишити свої будинки, то вони мають звертати увагу на сигнали повітряної тривоги.

Крім того, вона наголосила, що тимчасова пауза у застосуванні ракетоносіїв не означає, що ворог не зможе атакувати Україну ракетами у святкові дні.

Нагадаємо, що в ніч проти 24 грудня ворог здійснив масований артилерійський обстріл центральної частини Херсона. Внаслідок ударів постраждали дев'ять осіб, також відомо про щонайменше чотирьох загиблих.

Також повідомлялося, що російська окупаційна армія посилила обстріл Херсона балістичними ракетами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: