Наступного тижня в Україну прийде потепління

Читать на русском
Наступного тижня в Україні буде переважно похмуро. Синоптики зазначають, що в окремих регіонах термометри можуть показувати до 10 градусів тепла.
zemliak.com

Наступного тижня в Україні буде переважно хмарно, часом сніжитиме. Стовпчики термометрів в окремих регіонах можуть показувати до 10° тепла.

Про це пише Укрінформ з посиланням на гідрометцентр.

Відомо, що завтра, 11 грудня, в Україні буде переважно хмарно. Синоптики прогнозують невеликий, у східних областях та на Закарпатті помірний мокрий сніг та дощ. У східних та центральних областях ожеледь, у південній частині вночі та вранці місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла; вночі у східних та західних областях 1-6° морозу, вдень у південній частині 3-8° тепла.

Які температурні рекорди було зафіксовано у Києві цього рокуУ Києві упродовж року зафіксовано вже 40 температурних рекордів. На інфографіці – докладніше.

12-13 грудня в Україні хмарно, часом невеликий, а в Карпатах і на сході помірний мокрий сніг та дощ. Температура повітря коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла, вдень у південній частині 3-8° тепла, в Криму до 11°.

14 грудня в Україні, крім півдня, очікується дощ з мокрим снігом. Температура у південній частині країни вночі 2-8° тепла, вдень 5-10°, на решті території від 3° морозу до 3° тепла.

15 грудня у західних областях невеликий сніг, вночі та вдень 1-6° морозу; на решті території невеликий мокрий сніг з дощем. Температура на півночі та в центрі від 3° морозу до 3° тепла, у південних та східних областях 0-5° тепла, в Криму 3-8° тепла.

Нагадаємо, у столиці цього року осінь посіла друге місце серед найтепліших за понад 140 років спостережень (з 1881 року).

Загалом з початку року у Києві було зафіксовано 40 температурних рекордів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: