Ворог накрив вогнем село на Херсонщині, є жертва

Читать на русском
У п'ятницю росіяни атакували село Дніпровське на Херсонщині. Внаслідок цього загинув чоловік.
ілюстративне фотоt.me/olexandrprokudin

Сьогодні вдень під обстріл російських окупантів потрапило село Дніпровське на Херсонщині. Внаслідок атаки загинув чоловік і отримала поранення жінка.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Покудін у Telegram.

Атака на Чорнобаївку: в ОВА ініціювали розслідування щодо глави сільської адміністраціїГолова Херсонської ОВА ініціював проведення розслідування відносно начальника Чорнобаївської СВА Ігоря Дударя. Воно стосується російського удару по селу.

«Близько 16:00 окупанти обстріляли село Дніпровське. Били з артилерії. Травми, несумісні з життям, отримав 50-річний місцевий житель. В момент удару він знаходився на вулиці. До лікарні доставили жінку, 44 років. У неї – вибухова травма, уламкові поранення черева та руки», – йдеться у повідомленні.

Глава ОВА додав, що постраждалій надають медичну допомогу.

Нагадаємо, 23 листопада війська рф вдарили по Чорнобаївці. За попередніми даними, окупанти використовували касетні снаряди. Внаслідок атаки загинули троє людей, ще п'ятеро отримали поранення.

Наразі перевіряється версія, що російські окупанти могли вдарити по Чорнобаївці після публікації в мережі про похорон військовослужбовця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: