Росіяни вдарили по Нікополю, є жертва

Читать на русском
У понеділок російські військові вкотре обстріляли місто Нікополь Дніпропетровської області.
t.me/dnipropetrovskaODA

Сьогодні вдень російські війська обстріляли із артилерії місто Нікополь Дніпропетровської області. В результаті атаки загинула жінка похилого віку.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram.

Як росія била по багатоповерхових житлових будинках в Україні цього рокуРосійські війська цього року щонайменше 15 разів влучали ракетами та безпілотниками по багатоповерхових житлових будинках в Україні. У яких містах та з якими наслідками – на інфографіці.

«Загинула людина. Під час артилерійського обстрілу Нікополя окупанти вбили 83-річну жінку. Поранення отримав 53-річний чоловік. Пошкоджені 3 приватні будинки, 2 господарські споруди, авто, лінія електропередач та газогін», – написав він.

Нагадаємо, 14 листопада російські війська вдарили по Нікополю дронами-камікадзе. В результаті одна людина загинула, ще одна поранена.

А в результаті атаки росіян на Нікополь та Марганецьку громаду 1 листопада одна людина загинула і семеро отримали поранення. Також було пошкоджено 16 приватних будинків, п'ятиповерховий житловий будинок, інфраструктурний об'єкт, аптеку, магазини, гараж, побито мотоблок та лінії електропередачі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: