У Донецьку сьогодні вдарили по центру навчання операторів дронів – журналіст

Читать на русском
У Донецьку 7 листопада вдарили по центру безпілотних систем ДНР ім. Володимира Жоги, де підготували тисячі операторів дронів для армії рф.
скрін з відео

У тимчасово окупованому Донецьку у вівторок, 7 листопада, внаслідок удару зруйновано будівлю, де проходили тренування російських операторів БПЛА.

Про це повідомив український журналіст та блогер Денис Казанський у Telegram.

В окупованому Донецьку повідомляють про приліт у центрі містаУ Донецьку сьогодні пролунали потужні вибухи, виник дим, пізніше з'явилася інформація про приліт.

«У Донецьку раптово погано стало «Республіканському центру безпілотних систем «ДНР» ім. Володимира Жоги», який готує операторів БПЛА. Повідомляється, що у будівлю прилетіли Хаймарси, і деякі оператори залишаються під завалами», – написав він.

На відео, яке оприлюднив журналіст, видно, що будівля центру в Донецьку зазнала серйозних руйнувань.

Зазначимо, за інформацією російських Telegram-каналів, у «Республіканському центрі безпілотних систем ДНР» ім. Володимира Жоги» підготували понад 10 тисяч операторів дронів для армії рф.

Нагадаємо, сьогодні вдень повідомлялося про вибухи та приліт у центрі окупованого Донецька. Також 7 листопада потужний вибух пролунав у російському Таганрозі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: