Окупанти заявили про затримання на Запоріжжі адміністраторів українського ЗМІ та Telegram-чату

Читать на русском
Російська ФСБ заявила, що затримала на окупованій території Запорізької області адміністраторів РІА-Мелітополь та Мелітополь - це Україна.
Shutterstock

Російська ФСБ заявила, що затримала на окупованій території Запорізької області адміністраторів українського ЗМІ «РІА-Мелітополь» та Telegram-чату «Мелітополь – це Україна».

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ.

У ФСБ заявили, що «припинили діяльність трьох великих агентурних груп, що координуються ГУР МО України»: були затримані адміністратори інформаційних ресурсів українського засобу масової інформації «РІА-Мелітополь» і Telegram-чату «Мелітополь – це Україна», які перебувають у складі груп.

При цьому, як повідомили окупанти, один із «агентів» нібито вчинив збройний опір і був убитий. У ФСБ заявили, що адміністратори інформаційних ресурсів «схиляли мешканців області до збору та передачі відомостей про місця дислокації та пересування російських військовослужбовців, військової техніки.

Підписникам «РІА-Мелітополь» та «Мелітополь – це Україна» росіяни направили попередження про кримінальну відповідальність за передачу відомостей Україні.

Нагадаємо, 23 жовтня у тимчасово окупованому Бердянську було підірвано автомобіль, у якому перебували четверо представників російської ФСБ.

Раніше повідомлялося, що у Мелітополі окупанти викрадають цілі родини за допомогу ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: