ЗСУ влучним ударом знищили рідкісний російський комплекс РЕБ

Читать на русском
Рідкісну російську станцію радіоелектронної боротьби Борисоглєбськ-2 окупанти замаскували в лісосмузі.
фото соцмережі

Бійці підрозділу аеророзвідки Flying Skull виявили рідкісну російську станцію радіоелектронної боротьби Борисоглібськ-2, яку окупанти замаскували у лісосмузі.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у Telegram 23 жовтня.

Мінус 870 військових та 90 одиниць техніки: нові дані про втрати рфВтрати окупантів за добу склали 870 військових, 12 танків, 22 ББМ, 25 артилерійських систем, 2 засоби ППО та інша техніка та озброєння.

«Після отримання координат нашій артилерії вистачило одного пострілу для знищення рідкісної та дороговартісної техніки противника», – написав він.

РБ-301Б Борисоглєбськ-2 - російський автоматизований комплекс радіоелектронного придушення. Призначений для придушення систем супутникового зв'язку та радіонавігаційних систем КВ та УКХ діапазонів.

У 2009-2010 роках комплекс Борисоглєбськ-2 проходив перші випробування, а у 2011 році росіяни планували налагодити серійне виробництво комплексу. Перші вісім комплексів було поставлено до війська у 2013 році. За 2014-2015 роки до армії рф було поставлено 14 комплексів.

Нагадаємо, у жовтні на одному з напрямків також було знищено дороговартісну російську станцію РЕБ. У серпні ЗСУ знищили рідкісну станцію радіолокацій росіян ЗРК «Бук-М3».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: