Путін висловився щодо ракет ATACMS, які отримала Україна

Читать на русском
Російський диктатор володимир путін назвав поставки Україні ракет ATACMS черговою помилкою США.
фото REUTERS

Російський диктатор володимир путін назвав поставки Україні ракет ATACMS «черговою помилкою США». Також він заявив, що росія нібито зможе збивати ці далекобійні ракети.

Про це путін заявив у середу, 18 жовтня, пишуть російські ЗМІ.

Далекобійні ракети для України від союзників: спільне та відміннеРакети Storm Shadow, SCALP та Taurus летять зі швидкістю 1000-1100 кілометрів за годину. Ще швидше досягає цілі ATACMS. Докладніше – на інфографіці.

За його словами, поставки ATACMS Україні завдають шкоди і створюють додаткову загрозу, але росія нібито зможе відбивати такі атаки.

«Ми, звичайно, зможемо відбивати ці атаки. Війна є війна, вони становлять загрозу. Але що найголовніше, це кардинально не може змінити ситуацію на лінію зіткнення», – заявив російський диктатор.

Путін також вважає, що постачання ракет Україні нібито стало черговою помилкою Сполучених Штатів. За його словами, ракети ATACMS не змінять кардинально ситуацію на фронті, а «тільки продовжать агонію України».

Нагадаємо, 17 жовтня стало відомо, що Україна вперше застосувала ракети ATACMS – для удару по російських аеродромах в окупованих Луганську та Бердянську.

Президент Володимир Зеленський підтвердив отримання ракет. А ЗМІ назвали кількість переданих Україні ракет ATACMS.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: