Ворог атакував авіабомбами: відомі деталі обстрілу Херсона

Читать на русском
Російські військові скинули сьогодні, 15 жовтня, на Херсон дві авіаційні бомби, влучивши в об'єкт критичної інфраструктури.
Getty Image

Російські військові скинули сьогодні, 15 жовтня, на Херсон дві авіаційні бомби, влучивши в об'єкт критичної інфраструктури.

Про це йдеться в повідомленні начальника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка в Telegram.

«Близько години тому з різницею в 30 хвилин військовими рф із Су-34 було нанесено авіаудар, попередньо 2 КАБ, у районі об'єкта критичної інфраструктури у Херсоні», – написав він.

Через обстріли у Херсоні зникло світло, погіршився зв'язок та інтернет. Влада закликала жителів зробити запас їжі та води. Над відновленням постачання електроенергії уже працюють.

Тим часом в Укрзалізниці заявили, що ударною хвилею пошкоджено тамбури 11 вагону поїзда №102 Херсон - Київ, ніхто з пасажирів не постраждав. Поїзд вже виїхав з зони обстрілу і продовжує рух за графіком.

Керівник пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков в етері телемарафону також повідомив, що російська армія атакувала ще чотири населені пункти Бериславського району Херсонщини, скинувши 11 керованих авіаційних бомб.

Ми раніше писали, що сьогодні зранку, 15 жовтня, у Херсоні пролунав потужний вибух. Після цього у деяких районах зникла електрика.

Також російські окупанти в ніч на неділю, 15 жовтня, обстрілювали південь України, скинувши 10 керованих авіабомб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: