Сили оборони показали наслідки ворожих атак на південні регіони

Читать на русском
Сьогодні вночі під ворожими ударами опинились Одеська, Миколаївська та Херсонська області.
t.me/SJTF_Odes

Російські окупанти сьогодні вночі атакували південні регіони ракетами та дронами, під ударами опинилися Одеська, Миколаївська та Херсонська області. У всіх трьох регіонах є руйнування.

Про це повідомили у вівторок у Силах оборони півдня України у Telegram.

Поромний пункт пропуску між Україною та Румунією не працює після атаки на ОдещинуПоромний пункт пропуску Орлівка на кордоні з Румунією тимчасово не працює після нічної атаки дронами на Одеську область.

Як повідомляється, по Кисілівці на Херсонщині завдав ракетного удару з тактичної авіації, імовірно ракетою Х-59. Значних пошкоджень зазнали півтора десятки будинків, 4 цивільних отримали поранення

По Миколаївській області, як зазначено, завдано ракетного удару по промисловому об'єкту. Люди не постраждали.

Найбільше знову постраждала Одеська область.

«Дронова атака тривала дві години. Ворог знову тероризував Подунав'я Одеської області. Спрямовував шахеди по Миколаївщині, Херсонщині і центральних областях України. Нашими силами протиповітряної оборони знищено 22 БпЛА: Одеська область – 10, Миколаївська – 6, Херсонська та Кіровоградська – по 3», – повідомили у Силах оборони Півдня.

Нагадаємо, в Одеській ОВА повідомляли, що під обстрілом опинилася припортова та прикордонна інфраструктура. Сталося руйнування зерносховищ, пошкоджено адмінбудівлі, вантажні автомобілі (6 машин згоріли вщент). Двоє водіїв отримали поранення.

Також пошкоджено будівлю пункту пропуску, пропускні операції призупинено.

Загалом росія в ніч проти 26 вересня запустила з південно-східного напрямку 38 ударних безпілотників Shahed. Сили ППО збили 26 із них.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: