Війська рф скинули на Берислав чотири бомби, є жертви

Читать на русском
Росіяни вранці атакували авіацією Берислав Херсонської області та скинули на місто чотири бомби.
Херсонська ОВА

Вранці 25 вересня ворог вранці атакував авіацією Берислав Херсонської області та скинув на місто чотири бомби. Снаряди влучили, зокрема, в житловий будинок. Відомо про двох загиблих.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Під завалами зерносховища на Одещині знайшли ще одного загиблогоВнаслідок удару росії по сховищу із зерном на Одещині загинули двоє людей, повідомили в ОВА.

З його слів, вранці російська авіація атакувала Берислав. Окупанти скинули на місто чотири авіабомби. Одна з них впала на будівлю житлово-експлуатаційної контори. Ще одна авіабомба знищила житловий будинок.

«Травми несумісні з життям отримав 73-річний чоловік та 70-річна жінка. На момент ворожого удару вони перебували у приміщенні. Ще двоє людей – поранені. 55-річний чоловік знаходиться у вкрай тяжкому стані. У нього перелом плеча, поранення грудної клітки та живота. Також до лікарні доставили 59-річну жінку з травмами спини та ніг», – повідомив Прокудін.

Усім постраждалим надається медична допомога.

Нагадаємо, російські війська минулої доби 87 разів обстріляли Херсонську область, вночі вдарили по Херсону. В ОВА повідомляли про двох загиблих та 11 поранених за добу.

Також ворог уночі масовано атакував Одесу та область. Вже відомо про двох загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: