Маляр розповіла про ситуацію на Донеччині після звільнення Андріївки

Читать на русском
Наразі на Бахмутському напрямку, де проводять наступ українські військові, ще точаться бої.
ArmyInform

Навіть після того, як ЗСУ звільнили Андріївку, на Бахмутському напрямку тривають бої та контрнаступ нашої армії.

Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі телемарафону 15 вересня.

Контрнаступ України продовжиться і взимку – БудановКонтрнаступ України проти російських загарбників триватиме і після настання холодної та вологої погоди, навіть якщо боротися стане важче.

«Це південний фланг навколо Бахмута..Там тривають бої у Кліщіївці та Курдюмівці. Власне – це напрямок наступу наших військ на сході. Тому що ми з вами знаємо, що на сході є напрямок наступу ворога. Це чотири напрямки. Бахмутський, де прямуємо вперед ми. Там ситуація доволі не однозначна», – сказала вона.

За її словами, на північному фланзі українські військові намагаються зберегти позиції та висоти, які ворог хоче повернути. Однак на південному фланзі українські воїни рухаються вперед.

«Ми знаємо, що їхнє завдання – це вийти на межі Луганської та Донецької областей. Тож це дуже потужний поєдинок. Зрозуміло, що ми там рухаємося вперед, але ціна дуже серйозна», – наголосила Маляр.

Нагадаємо, вранці 15 вересня у Генштабі ЗСУ повідомили, що наші захисники відбили у росіян Андріївку. Цю інформацію підтвердили і в Telegram-каналі 3-ї ОШБ.

Водночас 14 вересня сама Маляр повідомила про звільнення Андріївки передчасно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: