У Полтавській області дозволили проводити масові заходи, але з низкою умов

Читать на русском
На Полтавщині з 14 вересня перестала діяти заборона на проведення масових заходів. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Ради оборони області.
Фото: telegraf.in.ua

На Полтавщині з 14 вересня перестала діяти заборона на проведення масових заходів.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова місцевої ОВА Дмитро Лунін.

Відповідне рішення було ухваленЕ на засіданні Ради оборони області. Так, заходи можна буде проводити за умови письмової згоди районних військових адміністрацій. У свою чергу, РВА в 5-денний термін повинні повідомити проведення ОВА.

«Організаторам необхідно повідомляти РВА про заплановану подію не пізніше ніж за 15 робочих днів до проведення. Анонсувати захід можна не раніше ніж 5 днів до проведення», – повідомив Лунін.

При цьому він уточнив, що влада врахувала рекомендації військових і залишила в силі заборону на проведення масових заходів на відкритому просторі, крім державних свят та офіційних заходів.

«У разі потенційної небезпеки ОВО залишає за собою право заборонити проведення заходу в одноденний термін», - наголосив глава ОВА.

Нагадаємо, що масові заходи було заборонено в області з 21 серпня – рішення було ухвалене через посилення ворожих обстрілів.

Наприкінці серпня російські війська завдали ракетного удару по підприємству у селищі Гоголів Миргородського району. Загинуло четверо людей, ще п'ятеро отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: