У Київській області змінили керівника поліції

Читать на русском
Начальник Головного управління НП у Київській області Андрій Нєбитов пішов на підвищення – його призначили заступником голови Нацполіції України. Новим начальником поліції регіону став генерал третього рангу Анатолій Щадило.
Анатолій ЩадилоФото: Нацполіція

Начальник Головного управління Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов пішов на підвищення – його призначили заступником голови Нацполіції України.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Новим начальником поліції регіону став генерал третього рангу Анатолій Щадило.

Голова Нацполіції України Іван Вигівський особисто представив нового керівника правоохоронцям області. На заході також були присутні представники Служби безпеки України у Києві та області, обласної прокуратури, обласної військової адміністрації та Київської облради.

«Анатолій Щадило продовжить позитивні напрацювання і далі розвиватиме поліцію Київщини, зокрема відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації. Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки та правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності», – наголосив Вигівський.

Нагадаємо, що сам Вигівський тимчасово очолив Нацполіцію у січні – після переходу керівника відомства Ігоря Клименка на посаду міністра внутрішніх справ.

У липні Вигівського офіційно затвердив Кабінет міністрів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: