ЗСУ закріплюються південніше Бахмута та біля Новопрокопівки

Читать на русском
Українські захисники наступають і закріплюються в напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки Запорізької області та південніше міста Бахмут Донецької області.
Генштаб ЗСУ

Українські захисники наступають і закріплюються в напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки Запорізької області та південніше міста Бахмут Донецької області.

Про це повідомляє Генштаб у Facebook.

В дописі йдеться, що українські оборонці в напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявленим цілям противника, а також здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

За словами речника Генерального штабу ЗСУ Андрія Ковальова, тим часом противник вів безуспішні наступальні дії в районах Авдіївки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Проте ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ та активно застосовує резерви.

Також Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Ворог вів безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки Луганської області та Веселого Донецької області. Важкі бої тривають.

Загалом протягом минулої доби, 23 серпня, на фронті відбулося 23 бойові зіткнення.

Того дня ЗСУ ліквідували 340 російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення ворог втратив уже 259 160 своїх військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: