Під Москвою спалахнула масштабна пожежа

Читать на русском
У Ногінську Московської області сьогодні, 21 серпня, спалахнула масштабна пожежа на складі з лакофарбовими матеріалами.
Фото ілюстративнеukr.media

У Ногінську Московської області сьогодні, 21 серпня, спалахнула масштабна пожежа на складі з лакофарбовими матеріалами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що сьогодні, 21 серпня, у російському Ногінську, що знаходиться поблизу Москви, спалахнула масштабна пожежа на складі з лакофарбовими матеріалами. Вогонь охопив площу у три тисячі квадратних метрів.

Відзначають, що боротьбу з вогнем ускладнюють високе пожежне навантаження складу і складне планування будівлі. До гасіння загоряння залучено понад 80 осіб і 25 одиниць техніки, а також авіацію.

Наразі інформація щодо постраждалих не надходила.

Нагадаємо, у неділю, 20 серпня, у російському Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа. Горів склад з товарами. Тоді вогонь охопив 375 квадратних метрів території.

До слова, у понеділок, 21 серпня, безпілотники вже двічі атакували Московську область російської федерації. Літальні апарати ліквідували за допомогою РЕБ та ППО. Перша атака відбулася близько 06:50. Втративши керування, БПЛА зазнав аварії в районі населеного пункту Покровське Одинцовського району. Про постраждалих інформації немає.

Друга атака була здійсненна о 08:16. Безпілотник літакового типу начебто збила російська протиповітряна оборона над територією Істринського району Московської області. Двоє людей отримали травми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: