Ліквідували понад 200 окупантів та 17 одиниць техніки: яка ситуація на Таврійському напрямку

Читать на русском
На Таврійському напрямку Сили оборони України за минулу добу, 18 серпня, знищили 17 одиниць ворожої техніки та ліквідували 233 окупантів.
armyinform.com.ua

На Таврійському напрямку Сили оборони України за минулу добу, 18 серпня, знищили 17 одиниць ворожої техніки та ліквідували 233 окупантів.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Telegram.

За його словами, підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1402 вогневих завдань. Відтак, втрати ворога вбитими та пораненими склали 233 особи, з низ загиблі – 58, поранені – 175.

Також за добу було знищено 17 одиниць військової техніки росіян. Зокрема, 1 танк, 3 ББМ, 6 артилерійських систем та мінометів, 1 БпЛА, 6 одиниць автомобільної та 5 спеціальної техніки. Крім цього, українські військові знищили 3 склади боєприпасів.

Нагадаємо, на Бахмутському напрямку українські військові утримують ініціативу та продовжують активно тиснути на ворога, завдаючи йому суттєвих уражень.

Варто додати, що за словами британських розвідників, за останній тиждень українські захисники під час контрнаступу просунулись на півдні, тоді як росіяни не мали успіху на Харківщині

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: