У Вознесенську зіткнулися дві автівки, є загиблі та постраждалі

Читать на русском
У результаті дорожньо-транспортної пригоди у місті Вознесенськ загинуло троє людей, ще троє поранено.
Ілюстративне фотоvolynnews.com

У місті Вознесенськ на Миколаївщині у результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло троє людей, ще троє поранено.

Про це повідомила поліція Миколаївській області на сторінці у Фейсбук.

«Вчора, 29 червня, близько 23:50 у місті Вознесенськ на вулиці Київській, в районі автозаправної станції, сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів ВАЗ-210990, за кермом якого перебував 20-річний чоловік та Suzuki Vitara. Внаслідок зіткнення транспортних засобів водій ВАЗ-210990 та двоє його пасажирів віком 19-ти і 23-ти років загинули, ще двоє пасажирів 22-х та 26-ти років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, зазнав травмувань і 57-річний водій Suzuki Vitara. Усі травмовані були доставлені до медичного закладу.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі на місці події працювали правоохоронці, рятувальники та медики. Встановлюються усі обставини та причини автопригоди.

Нагадаємо, 25 липня в період дії комендантської години водій Volkswagen на Берестейському проспекті наїхав на військовослужбовців Національної гвардії, які несли службу на блокпості.

Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер, інший – госпіталізований у тяжкому стані. Крім того, постраждав ще один військовий, автомобіль якого протаранив підозрюваний.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: