Російські війська вдарили по Нікополю з важкої артилерії, є руйнування

Читать на русском
Російські окупанти в ніч на 23 липня обстріляли населені пункти Дніпропетровської області, застосовуючи для ударів важку артилерію.
Getty Image

Російські окупанти в ніч на 23 липня обстріляли населені пункти Дніпропетровської області, застосовуючи для ударів важку артилерію.

Про це повідомляє у Telegram голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Відомо, що цієї ночі, 23 липня, під ворожим обстрілом опинилися Марганецька громада та Нікополь Дніпропетровської області. Внаслідок атаки є пошкодження, проте люди не постраждали.

«Ніч з ворожими обстрілами. По населеним пунктам регіону важка артилерія окупантів гатила двічі. Під прицілом – Марганецька громада та Нікополь. В останньому пошкоджено три приватні будинки та стільки ж господарських споруд. Зачепило легковий автомобіль і лінію електропередач», – йдеться в повідомленні.

За словами Лисака, наразі фахівці обстежують атаковані території.

Нагадаємо, вночі 23 липня на півдні України пролунав сигнал повітряної тривоги, після чого стало відомо про атаку на Одещину із застосуванням різних видів зброї.

Російські війська завдали комбінованого ракетного удару по місту. Терористи застосували щонайменше 5 типів ракет всіх видів базування. В Одеській ОВА розповіли про наслідки ворожої атаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: