США та Канада ввели нові санкції проти рф: хто потрапив під обмеження

Читать на русском
США, серед іншого, внесли до списку санкцій банки Tinkoff і Юністрим, а також кілька збройових заводів росії. А в Канаді під обмеження потрапили структури російського ядерного сектора, а також Кіркоров та Михалков.
Фото: globsec.org

Уряд США в четвер, 20 липня, запровадив нові санкції проти росії.

Про це йдеться на офіційному сайті американського Міністерства фінансів.

До списку увійшли ще 18 фізичних та 95 юридичних осіб, пов'язаних із країною-окупантом. Зокрема, під обмеження потрапили кілька заступників міністрів, гендиректор концерну «Калашников» Володимир Лепін та ексглава Рахункової палати рф Олексій Кудрін.

Крім того, США ввели санкції проти російських банків «Tinkoff» та «Юністрим», а також проти кількох збройних заводів рф.

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що нові санкції проти росії були ухвалені і в Канаді.

Влада в Торонто внесла до списку санкцій 39 осіб і 25 організацій, у тому числі підприємства, які входять до російського ядерного сектора.

Обмеження також поширюються на російську платіжну систему «Мир», банк «Tinkoff», «Yandex Pay», видання «Readovka» і на низку росіян, які беруть участь у розробці, виробництві та ланцюжку постачання дронів «Орлан-10».

«Серед юридичних осіб, проти яких введені обмеження - Йосип Пригожин, Микита Міхалков, Іван Охлобистін, Юлія Чичеріна, Філіп Кіркоров, Дмитро Харатьян, голова мінкульту Росії Ольга Любімова та інші», – повідомив Єрмак.

Нагадаємо, що сьогодні ЄС продовжив усі економічні санкції проти Кремля.

А кілька днів тому уряд Британії запровадив нові санкції проти російських чиновників, причетних до незаконного вивезення дітей із території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: