Ворог атакував Вовчанськ Харківської області

Читать на русском
Російські війська у понеділок, 17 липня, атакували Вовчанськ Харківської області. Внаслідок атаки постраждала людина.
Фото ілюстративнеGetty Image

Російські війська у понеділок, 17 липня, атакували Вовчанськ Харківської області. Внаслідок атаки постраждала людина.

Про це повідомляє МВС України у Telegram.

Відомо, що сьогодні загарбники атакували Вовчанськ Чугуївського району. Внаслідок обстрілу постраждав 60-річний чоловік.

«Харківщина. Зранку окупанти обстріляли місто Вовчанськ Чугуївського району. За попередніми даними, постраждав 60-річний чоловік. Його доставили до лікарні», – йдеться в повідомленні.

У МВС також нагадали, що вчора росіяни двічі обстріляли Харків ракетами С-300. Було зафіксовано чотири влучання на територію підприємства в Основ'янському районі. Загинув 23-річний чоловік, а поранення отримали чотири чоловіки 30, 33, 41 та 56 років.

Тоді як у селі Благодатівка Куп'янського району пошкоджений приватний будинок, господарчі споруди та автомобіль. У селі Одноробівка Богодухівського району також було пошкоджено приватні будинки.

Нагадаємо, у ніч проти понеділка, 17 липня, окупанти атакували ракетами житлові багатоповерхівки Краматорська Донецької області.

Тоді як у неділю, 16 липня, російські війська завдали авіаудару по Херсонській області. Внаслідок удару травми, несумісні з життям, отримала мешканка Бериславської громади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: