Окупанти обстріляли дві громади на Донеччині: є жертви та поранені

Читать на русском
За попередніми даними, окупанти атакували населені пункти з артилерії. Пошкоджено приватні домоволодіння та господарські споруди.
Ілюстративне фото / t.me/pgo_gov_ua

У понеділок, 10 липня, російська окупаційна армія накрила вогнем два населені пункти Покровського району Донецької області – Авдіївку та Гостре.

Про наслідки обстрілу розповіли у пресслужбі Офісу Генерального прокурора України.

За даними правоохоронців, близько 14:40 війська рф відкрили вогонь по приватному сектору смт Гостре. Внаслідок атаки загинув один цивільний.

Ще двоє людей – серед них батько та син – отримали мінно-вибухові травми.

Приблизно через 20 хвилин після удару по Острому рашисти атакували Авдіївку. Там внаслідок обстрілу у власному будинку загинув чоловік.

«За попередніми даними, окупанти атакували населені пункти з артилерії. Пошкоджено приватні домоволодіння та господарські споруди. Проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни», – зазначили в Офісі Генпрокурора.

Нагадаємо, у суботу, 8 липня, російські військові атакували приватний сектор Лимана у Донецькій області. Внаслідок ворожої атаки загинули дев'ятеро людей.

А сьогодні російські війська завдали авіаудару по школі в Оріхові (Запорізька область), де в цей час мирні жителі отримували гуманітарну допомогу. Відомо про 4 загиблих та 13 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: